• Uniek project in Putte.

    12 nieuwbouwappartementen op toplocatie.

Nieuwbouwproject tot in de puntjes af.

Bremheyde: Wonen in een klein nieuwbouwproject

U komt terecht in een architecturale parel. Met knap contrast tussen de groengrijze parementsteen, de witte gevelbekleding en dito aluminium schrijnwerk. Door de optimale oriëntatie op de oost-westas geniet u in de meeste ruimtes van ochtend- of avondzon.

Penthouse, gelijkvloerse of eerste verdieping? In nieuwbouwproject Bremheyde hebt u het voor het kiezen: 1 of 2 slaapkamers, 1 of 2 badkamers, een tuin of terras en enkele of dubbele parkeerplaats in de ondergrondse garage. U vindt het allemaal in hét nieuwbouwproject in Putte: Bremheyde.

Begeleiding door koperbegeleidster.

Voor de inrichting van uw appartement staan wij u bij met raad en daad. Weet u niet waar te beginnen? Laat u helpen door onze koperbegeleidster Mieke Mertens. Een interieurarchitecte die het plan op haar duimpje kent, onze partners aanstuurt tot alles áf is en u met raad en daad leidt doorheen het ganse bouwproces. U raadpleegt trouwens zelf 24/7 uw digitale bouwdossier.

koperbegeleidster-mieke-mertens

Oplevering nieuwbouwproject in 2018.

Het strakke kwalitatieve ontwerp van het project sluit naadloos aan op de groene omgeving. Alle appartementen in Bremheyde krijgen een zonovergoten terras. De appartementen op het gelijkvloers genieten van een mooie tuin. Samen met onze ervaren interieurpartners leveren wij u een perfect afgewerkte, instapklare thuis af.

Het project worden opgetrokken met kwalitatieve isolatiematerialen voor vloeren, gevels en wanden die zorgen voor een optimale akoestische en thermische isolatie. De high end technische installaties versterken de leefkwaliteit van de bewoners.