A5-flyer-Bremheyde.indd

Infosessie – 10 december 2016

A5-flyer-Bremheyde.indd

werfdoek-visual-bremheyde

Start verkoop op maandag 21 november 2016!

Op maandag 21 november start de verkoop van project Bremheyde!

werfdoek-visual-bremheyde

testfoto

12 nieuwbouw appartementen weldra te koop in Grasheide/Putte

Valt u ook voor de rust en de charme van Grasheide bij Putte? Grijp dan uw kans een koop één van de twaalf volledig uitgeruste nieuwbouw appartementen in hoogstaand nieuwbouwproject Bremheyde. Penthouse, gelijkvloerse of eerste verdieping? In nieuwbouw project Bremheyde hebt u het voor het kiezen: 1 of 2 slaapkamers, 1 of 2 badkamers, een tuin of terras en enkele of dubbele parkeerplaats in de ondergrondse garage. U vindt het allemaal in hét nieuwbouwproject in Putte: Bremheyde. U komt terecht in een architecturale parel. Met knap contrast tussen de groengrijze parementsteen, de witte gevelbekleding en dito aluminium schrijnwerk. Parkeren gaat vlot dankzij de 13 privéplaatsen in de ondergrondse parkeergarage en de extra (fiets-)bergruimtes. Het strakke kwalitatieve ontwerp van het project sluit naadloos aan op de groene omgeving. Alle appartementen in Bremheyde krijgen een zonovergoten terras. De appartementen op het gelijkvloers genieten van een mooie tuin. Samen met onze ervaren interieurpartners leveren wij u een perfect afgewerkte, instapklare thuis af.

Voor de inrichting van uw appartement staan wij u bij met raad en daad. Weet u niet waar te beginnen? Laat u helpen door onze koperbegeleidster Julie Wouters. Een interieurarchitecte die het plan op haar duimpje kent, onze partners aanstuurt tot alles áf is en u met raad en daad leidt doorheen het ganse bouwproces. U raadpleegt trouwens zelf 24/7 uw digitale bouwdossier.

Meer weten over nieuwbouw project Bremheyde? Surf snel naar www.bremheyde.be of contacteer Wijns vastgoed op 0473 33 33 39.